Rendezvények

Az Alapítvány évente egy-két alkalommal rendez országos találkozót és több alkalommal tematikus beszélgető délutánokat.

Az országos találkozók célja a kötetlen együttlét és a szabad ismerkedés, amelyeknek minden esetben legfontosabb résztvevői a gyerekek.

Egynapos és többnapos találkozókat is szervezünk. A többnapos találkozóknál esténként gyermekmentes beszélgetéseket tartunk, témájuk kötetlen, a résztvevők által felvetett kérdéseket vitatjuk meg.

A Váróterem rendezvény örökbefogadásra várakozóknak szóló beszélgetés sorozat, melynek keretében főbb kérdéskörök mentén együtt keressük a válaszokat a résztvevőkkel mindazon dilemmákra, amelyek bennük a gyerekvárás nehéz, és sokszor hosszú ideje alatt megfogalmazódnak.

A Végtelen utazás tematikus beszélgető délutánok örökbefogadók részére, egy-egy előre meghatározott kérdésről szólnak. Témától függően szakembereket is meghívunk a beszélgetésre.

A Fészek InfoPont egynapos rendezvényen való részvétellel az örökbefogadásra várakozók, az örökbefogadást fontolgatók megismerhetik az örökbefogadás valóságát az alkalmassági határozat megszerzését követően.

A Fészek alapítvány gyerekei a Fészek Mikulás keretében találkozhatnak a Mikulással, különböző szórakoztató játékok és változatos programok között kapcsolódhatnak ki.

 

feszekapalitvany_talalkozo