Nagyszülőcsoport indul online

Nem értik, miért kell elmondani? Hallottak egy csomó rémtörténetet? Csak eszkimó ne legyen? Mindent tudni szeretnének? Szeretettel látjuk a még unokára váró és már örök nagyszülőket egy kellemes hangulatú, délelőtti, három alkalmas, megértő csoportba, ahol a többi érintettel, szakemberek támogatásával beszélhetik át az örökbefogadásról való elképzeléseiket, félelmeiket, választ kaphatnak kérdéseikre, megismerhetik az örökbefogadás háromszögét és tippeket kapnak, hogyan tudnak Titeket értő figyelemmel elkísérni az utatokon.

Az alkalmak január 6., 13., 20. szerdánként lesznek délelőtt 9-11 óra között online, a részvételi díj 5.000 Ft/alkalom, jelentkezni a rendezveny@feszekalapitvany.hu e-mail címen lehetséges.

Országos találkozóink

Őszi kirándulás a Szentendrei Skanzenben

Kedves Örökbefogadó Családok, Várakozók, Érdeklődők! Iddén ősszel a szentendrei Skanzenben találkozunk október 22-én! A program egész napos, a részleteket hamarosan közzétesszük! Gyertek, találkozzunk ott! Mikor? 2023. október

Tovább olvasom »