Segítsünk a gondtalan iskolakezdésben!

Tudta-e, hogy nagyon sok kisdiák olyan szegény körülmények között él, ami nem teszi lehetővé számukra a gondtalan iskolakezdést? A Fészek Alapítvány rendszeresen támogat ilyen családokat a mindennapi nehézségeik leküzdésében.

Most az iskolakezdéshez közeledve füzetcsomagokat és iskolaszereket viszünk a rászoruló gyermekeknek, hogy emiatt biztosan ne maradjanak ki az oktatásból!

Kérjük segítsenek nekünk abban, hogy minél több gyermeknek tudjunk iskolakezdési csomagot biztosítani az Önök támogatásával! Akár pár száz forint, vagy egy mozijegy ára is óriási segítséget jelent!

Amennyiben lehetőségük van az iskolakezdési projektünk támogatására, az Alapítvány bankszámla számára (Erste Bank 11996217-06366267-10000018) tudják elküldeni a felajánlásukat. Kérjük, hogy a közlemény rovatban mindenképpen tüntessék fel az „iskolakezdési támogatás” szavakat.

Tegyünk jót közösen!

Országos találkozóink

Április 29-én találkozunk Pákozdon!

Kedves Örökbefogadó Családok, Várakozók, Érdeklődők! Gyertek el velünk a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadasparkba kirándulni! A park babakocsival járható, gyertek kicsikkel és nagyokkal! Időpont: 2023. Április

Tovább olvasom »

Elérhetőségeink

Támogatóink