Várandós Anyáknak

LÉLEK

LÉLEK (a kép szerzői jogvédelem alatt áll)

Babát vár, de nem tudja vállalni, beszélnie kell valakivel? Andi meghallgatja, és elmondja milyen lehetőségei vannak a gyermek sorsát illetően, és ezek a különböző megoldások milyen hatással vannak a gyermekére és Önre.

Ha titkolnia kell, segítünk, hogy titokban tarthassa, megszervezzük a szükséges egészségügyi ellátást, támogatjuk lakhatását.

Örökbe adná gyermekét, de fél a megvető tekintetektől, a hivatali ügyintézéstől? Andi mindenben és mindenhol tudja önt képviselni, segít elintézni minden hivatali ügyet, és segítenek örökbefogadó családot találni.

Úgy érzi igazságtalanul bánnak Önnel? Segítünk érdekeit képviselni.

A várandós anyákkal személyesen az Alapítvány vezetője, Katona Andrea tartja a kapcsolatot. Az Alapítvány megalakulása óta (2003) több, mint 100 várandós anyának segített megoldani nehéz helyzetét.

Nem bíráljuk helyzetét, hanem segítünk, meghallgatjuk és megértjük. Nem kell magyarázkodnia, mondja el a gondját, és mindent megteszünk önért, amit tudunk. Ha az örökbeadás mellett dönt, akkor sem bíráljuk, hanem segítjük és támogatjuk, hogy önnek és a gyermeknek rendezzük a helyzetét. Ha szükséges, visszahívjuk! (Andrea)

A válsághelyzetben lévő anyák a legtöbb esetben komoly megélhetési gondokkal küzdenek, családjukban több nagyobb gyermek nevelkedik. A várandósság ideje alatt az igényeknek megfelelően biztosítjuk, hogy az anyák eljussanak a szükséges vizsgálatokra, valamint igény esetén jelen vagyunk a szüléskor. Céljainknak megfelelően a várandósság ideje alatt és azt követően a családok élelmezését, lakhatását, ruházkodását, egészségügyi ellátását, gyógyszerezését támogatjuk.

A vér szerinti családokkal való támogatói kapcsolatunk több estben 4-5 évig is tart, az adott család igényének megfelelően. A vér szerinti szülők az Alapítványon keresztül kaphatnak az örökbeadott gyermekről információt.

 Jelentkezhet telefonon, emailben az alábbi személyeknél:

Mobil: 06-30-929-7062 Elektronikus levél: informacio.feszekalapitvany@gmail.com Levelezési cím: 2030. Érd, Mátyás király utca 48. 

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet