2017. évi országos találkozó – Fészek Nyár 2017

A Fészek Alapítvány idén is megrendezi nyári országos találkozóját.

A Fészek Nyár 2017 elnevezésű rendezvényre 2017. június 22-25. (csütörtöktől vasárnapig) között kerül sor a Velencei tónál lévő Hotel Juventusban (a rendezvény idején biztosított szolgáltatásokról részletek az információs lapon (Fészek Nyár 2017_Hotel Juventus információs lap), képek és egyéb tudnivalók a http://hoteljuventus.hu/ weboldalon).

A program ide kattintva tekinthető meg: Fészek Nyár 2017_Program

A rendezvényen és a programokon 1-1 nap is részt lehet venni, szállásköltség csak a hotelben való elszállásolás esetén fizetendő! Ebben az esetben a jelentkezési lap megjegyzés rovatában legyenek szívesek az időpontot megadni, a programokon való részvétel értelemszerűen töltendő ki.

A hotelen kívüli programokat minden esetben 10 fő feletti jelentkezés esetén szervezzük. A programokon való résztvevői kör véglegesítését és költségének rendezését helyben, a programot megelőzően a kijelölt alapítványi önkéntesek végzik. Az önkéntesek jelenlététől függetlenül a gyermekek részére biztosított kézműves foglalkozások, légvár és medence játékok kizárólag szülői felügyelettel vehetők igénybe.

Az esti beszélgetésekre várjuk a témajavaslatokat (jelentkezési lapon külön rovatban kérjük megadni)! A témajavaslatok és érdeklődés függvényében az egyes kérdéskörök megvitatását több kisebb csoportban is tervezzük. A beszélgetéseknek helyet adó terem 20 órától lesz nyitva, a beszélgetések az igényeknek megfelelően és természetesen a gyermekek altatási idejéhez igazodva kezdődnek.

Amennyiben részt szeretne venni a Fészek Nyár 2017 rendezvényen, kérjük, töltse ki a jelentkezési adatlapot (Fészek Nyár 2017_jelentkezési lap) és 2017. május 23-ig (keddig) küldje vissza a regisztracio.feszekalapitvany@gmail.com elektronikus címre.

Kérjük az adatlap kitöltése során pontos adatokat adjanak meg, mert az képezi a részvételi díj kalkuláció-, valamint a programok szervezésének alapját!

Minden jelentkezés visszaigazolásra kerül a részvételi díj megadásával. A részvételi díj tartalmazza a szállás-, az étkezés- valamint a hotel térítésmentes szolgáltatásainak igénybevételi költségét. Erre figyelemmel a térítésköteles étkezési igényeket (ebéd, vacsora) csak abban az esetben adják meg, ha azt biztosan igénybe is veszik, mivel annak költségét a szállásdíjjal együtt előre ki kell fizetni! A megadott igények az utalást követően nem (előleg esetén sem!) módosíthatóak, az összeg visszautalására nincs lehetőség! Az étkezésre vonatkozóan fontos információ, hogy amennyiben mégis igényt tartanak a hotelben étkezésre, az adott napra vonatkozó étkezés megelőző nap 10 óráig kérhető a recepción, kivéve az érkezés napját, amikor a következő (pénteki) napi ebédet és vacsorát az érkezéskor a recepción kell megrendelni!

Az idegenforgalmi adó, valamint a helyszínen megrendelt étkezés- és italfogyasztás költsége, valamint a hotelben igénybe vett térítésköteles szolgáltatások díja távozáskor egyénileg fizetendő az átutalt részvételi díjon felül a recepción! A fakultatív programokon való részvétel költsége az alapítványi önkéntesek részére fizetendő a programokat megelőzően!

A hotelben babaágy (3 db), babakád (1 db) és etetőszék (6 db) korlátozott darabszámban áll rendelkezésre, így azokat a jelentkezés sorrendjében tudjuk a családok részére biztosítani.

A medence biztonságos használatához szükséges eszközöket (pl. karúszó, úszógumi stb.) mindenki hozzon magával.

A jelentkezések visszaigazolását követően a részvételi díj 30 %-át 2017. május 31-ig, a fennmaradó összeget pedig 2017. június 12-ig legyenek szívesek átutalni a Fészek Alapítvány számlaszámára: Erste Bank 11996217-06366267-10000018. Az átutalás közlemény rovatában tüntessék fel a nevet (nevek megadását teljes körűen kérjük, ne csak azt, hogy pl. Minta János + 3 fő) valamint, hogy Fészek Nyár 2017 előleg illetve Fészek Nyár 2017 fennmaradó összeg.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvény díj átutalásának hiánya a programon való részvételt kizárja!

A rendezvénnyel kapcsolatban felmerülő, elektronikus levélben nem rendezhető kérdésekkel az Alapítvány vezetőjét, Katona Andreát keressék.

Várunk sok szeretettel minden kedves érdeklődőt és családtagját!

Elérhetőségeink

Támogatóink