Nyári országos találkozó június 22-25. között Sopronban

Kedves Fészkesek!

 

A Fészek Alapítvány újra megrendezi a 4 napos találkozóját! Kérjük, hogy az egész levelet alaposan, végig olvassák el!

A Fészek Nyár 2023 elnevezésű rendezvényre 2023. június 22-25. (csütörtöktől vasárnapig) között kerül sor Sopronban a Lővér Hotelben.

 

Program: legalább olyan izgalmas programokkal készülünk, mint korábban! Hamarosan elérhető lesz a részletes programlista!

A rendezvényen és a programokon 1-1 nap is részt lehet venni!

Csomagár:

18 000 Ft / fő / éj a lenti csomagtartalommal, teljes ellátással.

 

Gyermekárak

 • 4 éves korig ingyenes babaágyban.
 • 4-12 éves 12 éves korig a fő ágy és pótágy árából 50% kedvezmény.
 • 12 év felett a felnőtt ár érvényes!

 

A szobaár tartalmazza:

 • Szállás, kétágyas standard szobában
 • Büféreggeli, büfévacsorával vagy igény szerint teljespanzióval a Borostyán étteremben (jó idő esetén annak teraszán (azétkezések italfogyasztást nem tartalmaznak)
 • A szálloda Wellness részlegének korlátlan használata (10 x 4,5 méteres medence (120cm mély, 28 °C) Pezsgőfürdő (34°C) Finn szauna,
 • Jó idő esetén csodálatos panorámájú napozó terasz használat
 • Fitness terem használat: erősítő- és kardio gépekkel, súlyzókkal felszerelve
 • Gyermek játszóház használat
 • Térítésmentes wifi a szálloda egész területén
 • Parkolás

A szobaár nem tartalmazza:

 • Idegenforgalmi adó: 530,- Ft / fő / éj (18 éves kor felett fizetendő),
 • Fürdőköpeny használat: 1.000-, ft/fő/ tartózkodás teljes időtartama

 

A szobát érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, és utazás napján 10.00 óráig áll rendelkezésünkre. Szükség esetén a csomagokat a Hotel a csomagszobában el tudja helyezni.

 

A programokon való részvételért a felnőttektől az Alapítvány részére az alábbi összeget kérjük felajánlani:

–          A teljes programon résztvevőktől 10 000 Ft,

–          1-1 napon résztvevőktől 5 000 Ft.

 

Amennyiben részt szeretne venni a rendezvényen, kérjük, töltse ki a csatolt jelentkezési adatlapot és 2022. május 26. 15 óráig (péntek) küldje vissza a rendezveny@feszekalapitvany.hu elektronikus címre. Későbbi időpont foglalás csak a szabad szobák függvényében lehetséges, ezért részvételi szándékukat mielőbb jelezzék!

Kérjük az adatlap kitöltése során pontos adatokat adjanak meg, mert az képezi a részvételi díj kalkuláció-, valamint a programok szervezésének alapját! A jelentkezési lapon írhatnak kérdéseket, témajavaslatokat, amikről szeretnék, ha beszélgetnénk!

Minden jelentkezés visszaigazolásra kerül a részvételi díj megadásával. A részvételi díj tartalmazza a szállás-, az étkezés- valamint a hotel térítésmentes szolgáltatásainak igénybevételi költségét. A megadott igények az utalást követően nem (előleg esetén sem!) módosíthatóak, az összeg visszautalására nincs lehetőség! Térítésmentes lemondásra csak a rendezvény előtt 30 nappal van lehetőség!

A hotelben igénybe vett térítésköteles szolgáltatások díja távozáskor egyénileg fizetendő az átutalt részvételi díjon felül a recepción! Az idegenforgalmi adó szintén egyénileg fizetendő érkezéskor a recepción!

A medencék biztonságos használatához szükséges eszközöket (pl. karúszó, úszógumi stb.) mindenki hozzon magával.

A jelentkezések visszaigazolását követően a részvételi díjat 2023. június 10-ig legyenek szívesek átutalni a Fészek Alapítvány számlaszámára: Erste Bank 11996217-06366267-10000018.

Az átutalás közlemény rovatában tüntessék fel a nevet (nevek megadását teljes körűen kérjük, ne csak azt, hogy pl. Minta János + 3 fő) valamint, hogy Fészek Nyár 2023.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a részvételi díj átutalásának hiánya a programon való részvételt kizárja!

A rendezvénnyel kapcsolatban felmerülő, elektronikus levélben nem rendezhető kérdésekkel a +3630/717-0739-es telefonszámon tudnak érdeklődni.

 

Várunk sok szeretettel minden kedves érdeklődőt és családtagját!

Üdvözlettel:

Fészek Alapítvány

Elérhetőségeink

Támogatóink