Őszi Fészek – ELMARAD! 2017.09.03. Veresegyházi Medveotthon

Az őszi szabadtéri programunk a rossz időjárás miatt ELMARAD! Az őszi találkozó megtartására zárt fedett helyen igyekszünk mielőbb sort keríteni, erről részletek rövidesen itt!

Köszönjük megértéseteket!

Kedves Gyerekek!

Kíváncsiak vagytok, hogy élnek a természetes élőhelyükhöz hasonló körülmények között a farkasok és a medvék? Láttatok már élőben rénszarvast, mosó- vagy ormányos medvét, akár aligátor teknősöket?! Van kedvetek közelről szemlélni a hollókat, varjakat, egerészölyveket, vércséket, szarkákat?

Ha mindenre igen a válasz, töltsünk el egy kellemes napot együtt a Veresegyházi Medveotthonban!

Időpont: 2017. szeptember 3. vasárnap 9.00-16.00 óráig
Helyszín: Veresegyházi Medveotthon (Veresegyház, Patak u. 39.)

Sétáljuk körbe a park területét, ismerkedjünk meg az állatokkal, etessük saját kezünkkel, fakanálból mézzel a mindig éhes macikat! 13 órakor ingyenes látványetetést és farkas bemutatót csodálhatunk meg a bejárati sétány végén balra, az új farkas kifutóban. A Medveotthon közvetlen közelében található egy lovarda és egy póni farm is, tartanak szürke marhát és rackajuhokat is, így azokkal is megismerkedhetünk!

Az ismerkedős-sétálós program után mindenkit várunk egy közös játszóterezésre! A kismozdony mögötti erdős, árnyékos részen hatalmas területen tízegynéhány, ügyességet fejlesztő mászóka és hinta vár! A játékok biztonságosak, homokkal van felszórva az alja mindnek. Lehet pörögni, mászni, hintázni, csúszdázni.

A szülők faasztalokat és padokat kaptak a várakozás idejére. Itt egyébként egy jót lehet uzsonnázni a hozott szendvicsekből is. Éhen senki se fog maradni, a Fatálas étterem családias hangulatú, hagyományos magyar ízekkel egész évben szeretettel várja az étkezni kívánókat.

A helyszínen több különböző fakultatív program is vár mindenkit:

Maci-kalandpark. Ügyességi, borzongós kötélpályarendszer a föld felett! 3 éves kortól a kispályán, ami 1 méter magasan fut, és 130cm-nél magasabb örökmozgók pedig a junior pályán,  2,5 méter magasan edzhetik a bátorságukat (díjköteles, 1450Ft/fő).

Maci-lift. A lifttel magasba érkezőket egy életnagyságú szirti sas várja. A magasban az egész medvefarm belátható. A lift összesen 400 kg-ig terhelhető, háromtól, akár száz éves korig bárki a magasba emelkedhet vele nézelődni, fotózni, vagy akár csak a liftezés élményéért (500 Ft/5perc).

Kisvonat. Ha a sok program közepette elég a gyaloglásból, a Medvepark területe gumikerekű kisvonattal is bejárható (400 Ft/fő).

Ugrálóvár. Aki bírja energiával, ugrálhat kedvére! (500 Ft/5 perc)

Macis érme sajtolás.

A programon való részvétel önköltséges.

Ha kedvet kaptatok az őszi szabadtéri programunkhoz, jelentkezzetek a regisztracio.feszekalapitvany@gmail.com elektronikus címen a következő adatok megadásával: név, életkor.

Találkozunk rövidesen!

Elérhetőségeink

Támogatóink