Őszi kirándulás

Kedves Örökbefogadó Családok, Várakozók, Érdeklődők!

Gyertek el velünk a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadasparkba kirándulni! A park babakocsival járható, gyertek kicsikkel és nagyokkal!

Időpont: 2020. október 10. szombat 9.00-16.00 óráig
Helyszín: Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark

A területen van egy szuper játszótér, sokféle állat, tavacska, dombocska! A fedett kiülőben padok, asztalok vannak, ahol lehetőség van a gyerekeknek közös játékra, a felnőtteknek beszélgetésre, ismerkedésre. A tűzrakóhelyen alkalmunk lesz virslit és pillecukrot sütni! A hozzávalókról a Fészek Alapítvány gondoskodik! Aki gondolja, hozzon magával süteményt és innivalót! Reméljük, hogy jó időnk lesz!

A park üzemeltetői felhívják minden kedves látogató figyelmét, hogy kutyát tilos a területre behozni!

Csoportos szakvezetés a jelentkezők számától függően lehetséges, melynek díja 500 Ft/fő. Kérem a jelentkezéskor jelezzék, hogy szeretnének-e részt venni ilyen programon, minimum 20 fő jelentkezésével fog indulni csak a program.

A programon való részvétel önköltséges. Jegyárak: http://vadex.hu/images/box_csatolas/%C3%A1rjegyz%C3%A9k_vadaspark_2020.pdf

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, amelyet a rendezveny@feszekalapitvany.hu elektronikus címen a következő adatok megadásával: név, életkor, szeretnének-e szakvezetésen részt venni és hány fővel.

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik az örökbefogadás iránt, az aktív várakozókat, és természetesen az örökbefogadó családokat és hozzátartozóikat!

A vírushelyzetre való tekintettel a vízvételi helyeken kézmosó-, és fertőtlenítő szerről gondoskodunk! Vigyázzunk egymásra!

 

Megközelíthetőség:

  • autóval: M7 autópályán, lehajtás a Pákozdi-pihenőnél vagy a 8116-os számú főútról      
  • kerékpárral: a Velencei-tavi kerékpárúton                                                                             
  • hajóval: Agárdról a Szúnyog-szigetre, onnan pedig 35 perc séta
  • helyközi buszjárattal: Leszállás a Pákozd-Honvéd Emlékmű megállóhelyen, onnan pedig 15 perc séta

 

Rövidesen találkozunk!

Fészek Alapítvány

Elérhetőségeink

Támogatóink