Váróterem március 21-i kezdéssel, jelenléti részvétellel

A „Váróterem” program célja az, hogy a várakozók megfogalmazzák és szembesüljenek a gyermekkel kapcsolatos elvárásaikkal és a realitásokkal. Egy-egy beszélgetéssorozat keretében együtt keressük a válaszokat a résztvevőkkel mindazon kérdésekre, dilemmákra, amelyek bennük a gyerekvárás nehéz, és sokszor hosszú ideje alatt megfogalmazódnak.

Tapasztalataink megerősítettek bennünket abban, hogy ez az életszakasz, amelyet egy olyan „váróteremben” töltenek el a résztvevők, ahol a „vonatindulások és érkezések” nem menetrendszerűek, pszichésen megterhelő mind a nőkre, mind a férfiakra nézve. Nagy felismerések, rádöbbenések, önmegismerések jellemzik a várótermi beszélgetéseket, melyek segíthetik a résztvevőket az örökbefogadás folyamatában.

A beszélgető sorozaton egyszerre 7-8 pár (14-16 fő) tud részt venni, a érdeklődőket a jelentkezés sorrendjében tudjuk regisztrálni.

Kérem, hogy akkor jelentkezzenek, ha meg tudják oldani a részvételüket minden alkalommal. A csoport tematikája egymásra épül, pótlásra, visszanézésre vagy alkalmi részvételre nincs lehetőség. 

A foglalkozások online lesznek a Zoom felületén.

Valamint arra szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy amennyiben párként kívánnak örökbefogadni, úgy a pár mindkét tagja vegyen részt a csoporton.

Olyanok jelentkezését várjuk, akik érvényes alkalmassági határozattal rendelkeznek és elvégeztek a tanfolyamot, vagy a Fészek Alapítvány 30 órás felkészítő csoportját.

Időpontok:

1.csoport időpontjai:

  • Március  21.  18:00-21:00
  • Március 28.  18:00-21:00
  • Április      4.  18:00-21:00
  • Április    11.  18:00-21:00
  • Április    18.  18:00-21:00

 

Részvételi díj 30.000,- Ft/fő/ 5 alkalom.

Jelentkezni e-mailben az info@feszekalapitvany.hu címen tudnak.

Kérdés esetén is ezen az e-mail címen, vagy a +36307170739-es telefonszámon tudnak érdeklődni.

Országos találkozóink

Őszi kirándulás a Szentendrei Skanzenben

Kedves Örökbefogadó Családok, Várakozók, Érdeklődők! Iddén ősszel a szentendrei Skanzenben találkozunk október 22-én! A program egész napos, a részleteket hamarosan közzétesszük! Gyertek, találkozzunk ott! Mikor? 2023. október

Tovább olvasom »
Országos találkozóink

Április 29-én találkozunk Pákozdon!

Kedves Örökbefogadó Családok, Várakozók, Érdeklődők! Gyertek el velünk a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadasparkba kirándulni! A park babakocsival járható, gyertek kicsikkel és nagyokkal! Időpont: 2023. Április

Tovább olvasom »

Elérhetőségeink

Támogatóink